• Замена на производ се врши во рок од 14 дена од приемот на пратката. Производот треба да биде во оригиналното пакување, да не биде оштетен. Доставата при процес на замена е на сметка на купувачот.
  • Откако вашата нарачка ќе биде доставена, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетување или производот не е во согласност со вашата нарачката, контактирајте не на телефонскиот број 071 454 079 или 079 276 565 во рок од 24 часа по приемот на пратката.
  • Marketbaltazar.mk ги превзема трошковите за враќање или замена на производот доколку производот е пристигнат со фабричка грешка, оштетен при транспорт или не одговара на Вашата нарачка.