Sale!

Биро со метална конструкција Бостон – бело

Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,199.00 ден.

Categories: ,

Description

•Димензии: 60x90cm
•Висина: 75cm
•Боја: Бела
•Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.
•Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
•Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.