Електрична трака за трчање Orion Fitness Run M700 56073

49,999.00 ден

Description

 Електрична трака за трчање со мотор од 2.5 коњски сили
 Површина за трчање 140×45 cm
 Максимална тежина на корисник 140 kg
 Автоматски ТИЛТ со 18 нивоа
 Брзина на трчање 1-18км/ч
 ЛЦД екран со сино осветлување
 Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми
 време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 маснотии во телото
 Вградени звучници и MP3 USB порт за слушање музика
 Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap и Fitshow апликации
 Вградена амортизација за заштита на колената и зглобовите при трчање
 Автоматски систем на подмачкување
 Safety функција – магнетен клуч кој овозможува итно запирање на уредот
 Доаѓа 95% асемблирана
 Вградени тркалца
 Димензии во склопена состојба 170x75x136 cm
 Димензии во собрана состојба 105x75x145 cm
 Тежина 76кг

Гаранција: 1 година.