Електрична трака за трчање Orion Fitness Sprint C1 56072

21,999.00 ден

Description

 Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили
 Површина за трчање 113×40 cm
 Максимална тежина на корисник 100 kg
 Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа
 Брзина на трчање 0.8-12км/ч
 ЛЦД екран
 Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми
 време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 Сензори за мерење срцев пулс
 Вградена амортизација за заштита на колената и зглобовите при трчање
 Safety функција – магнетен клуч кој овозможува итно запирање на уредот
 Доаѓа 95% асемблирана
 Вградени тркалца
 Димензии во склопена состојба 135.5×54.5×121.5 cm

Гаранција: 1 година.