Еспресо машина Homa HCM 7517

6,100.00 ден

Description

  • моќност: 1100w
  • пумпа со притисок 20 bar
  • подвижен резервоар за вода 1.2 литри
  • двоен метален филтер за совршена арома, вкус и кајмак на кафето
  • термометар за покажување на температурата
  • подвижна млазница за пареа за капучино или други топли напитоци
  • индикатори за подготвеност на пумпата и за пареа со сигурна заштита од прегревање и заштита од висок притисок
  • подвижен држач за собирање капки.

Гаранција: 1 година.

Бренд: Homa
Модел: HCM 7517