Мултифункционален стартер за автомобил

2,799.00 ден

Description

  • Неисправен и потрошен акумулатор повеќе нема да ви биде проблем со помош на најдобриот Стартер за автомобили
  • Висока моќност на батерија со 16800mah
  • Вградено светло за итни случаи
  • Порта за полнење на телефон, таблет или лаптоп