Sale!

Новогодишна елка 210cm 33355

4,990.00 ден

Description

• Декорирањето на новогодишната елка е традиција која се негува сé до денес, нé води низ празничната магија и не познава години. Од најмалите генерации па сé до најстарите, сите се радуваат на моментот на китењето на елката.
• Димензии на производот: 210 cm.