Sale!

Новогодишна елка 180cm 33354

3,999.00 ден

Description

• Декорирањето на новогодишната елка е традиција која се негува сé до денес, нé води низ празничната магија и не познава години. Од најмалите генерации па сé до најстарите, сите се радуваат на моментот на китењето на елката.
• Димензии на производот: 180 cm.