Sale!

Подна ламба AYD-2957

Original price was: 2,990.00 ден.Current price is: 1,690.00 ден.

Description

100% Дрвена
Капа од ткаенина
Големина на капа: 21 x 38 cm
Вкупна висина: 140 см
Тип на штекер: E27 Макс 60 W