Sale!

Сет 2 масички Tokyo – Black

Original price was: 7,990.00 ден.Current price is: 5,690.00 ден.

Description

Сет од 2 масички, изработени од 100% калено стакло и метал.
Спецификации
100% метална конструкција
100% калено стакло
Дебелина 4mm
Димензии на ногарки: ширина 15mm, шлабочина 15mm
Димензии на голема маса:
Ширина: 60cm
Висина: 45cm
Длабочина: 60cm
Димензии на мала маса:
Ширина: 42cm
Висина: 40cm
Длабочина: 42cm