Спојка за шина црна/бела

110.00 ден150.00 ден

Additional information

Тип на спојка

двострана права црна, двострана права бела, двострана аголна црна, двострана аголна бела, тространа црна, тространа бела, четиристрана црна, четиристрана бела

You may also like…