Статичен велосипед Crown BB-801BS BELT BIKE 54265

6,999.00 ден

Description

 Сребрена/Црна боја
 ЛЦД Дисплеј со покажување на време калории брзина и дистанца
 Седиште кое се прилагодува според бараната висина
 Прилагодување на отпорот на возење
 Прилагодливи рачки
 Наменет за персони до 100 кг
 Тежина на продуктот 11кг

Гаранција: 1 година.