Статичен велосипед Orion Fitness Trax L100 56080

10,999.00 ден

Description

 Елиптичен велосипед Орибтрек
 Магнетен систем на кочење
 Замаец 5 kg
 8 нивоа на отпор
 Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон
 Функции на компјутерот: време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 одометар
 Сензори за мерење срцев пулс
 Максимална тежина на корисникот 110kg
 Димензии во склопена состојба 107x60x154 cm
 Тежина 26кг

Гаранција: 1 година.