Sale!

Трактор на акумулатор 32357

9,490.00 ден

Description

• Сакате да влезете во чевлите на вистински фармер ? Сега имате можност со помош на овој трактор со приколка.
• Совршен подарок за малите дечиња полни со имагинација.
• Овозможува максимална удобност на детето.
• Рачки кои се лесни за ракување.
• Приколката може да се одстрани.
• Испушта пријатна мелодија.
• Тракторот се движи во сите насоки.
• Долниот дел на тракторот свети во разни бои.
• Се препорачува за дечиња над 3 години до 35 kg.
• Батерија од 12V и 4,5 Аh.
• 2 мотора на тркалата.
• Димензии на производот: 160x40x50 cm.