Sale!

Трамбулина со мрежа Max-o

3,999.00 ден

Description

• Максимална тежина до 50 kg.
• Внатрешен дијаметар: 140 cm
• Висина на трамболината 122 см
• Достапни бои: сина и црвена

 

Additional information

Боја:

Сина, Црвена