Батериска телескопска пила со 2 батерии + куфер ST

5,999.00 ден

Description

Батериска пила за сечење гранки
Дополнителна телескопска рачка за лесно складирање
Голем прекинувач со додатен заштитник
36V Li-ion батерија која лесно се монтира за едноставна работа

Напон и јачина 36V Li-ion батерија
Брзина на ротирање на ланецот 2,8 m/s
Должина на мечот: 150 mm
Должина на рачката: 200 cm
Тежина 3 kg

Сетот се состои:
– батериска пила
– 2х батерија 36V Li-ion / 2 часа активност
– телескопска рачка
– адаптер за полнење на батериите