Игра со глувче

650.00 ден

Нарачајте брзо и едноставно 24/7 на:

  1. Телефон 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
  2. Viber 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
  3. Регистрирајте се online на нашата страна и направете нарачка 24/7
  4. Chat на нашата страна (08.00 – 24ч.)
  5. Во inbox (08.00 – 24ч.)
  6. Испорака 2-4 работни денови

Загарантирана безбедност

Начин на плаќање:
– при достава
Достава:
– за сите градови и села 140 ден. за достава до врата

Description

• Поставете ја стапицата.
• Подигнете ја стапицата и сите сиренца ќе излезат нагоре.
• Измешајте ги картите и поставете ги долу.
• Секој играч има глувче го става на прст и продолжува со него да игра.
• Најмладиот играч игра прв и играта продолжува по стрелките на часовникот.
• Првиот играч зема карта од шпилот и со глувчето притиска на некој од сиренцата од стапицата толку колку што е прикажано на картата.
• Картата секогаш се остава отворена за да можат другите играчи да ја видат.
• Ако играчот извлече карта `Skip a turn` играчот го прескокнува кругот. Ако играчот ја извлече картата `Reverse play` тогаш продолжува играта на следниот играч во обратна насока од часовникот.
• Ако се затвори а не притисне ниту еден од играчите тогаш играта продолжува.
• Секој играч кој е фатен од стапицата е елиминиран.
• Победник е играчот што нема да биде фатен од стапицата.
• Димензии на производот: 20x15x5cm.
• Димензии на пакувањето: 26x26x7cm.
Шифра: 28395