Sale!

Греалка за во бања ST BFH-2000NP 75909

3,499.00 ден

Description

 Ѕидна Греалка за во бања
 Вентилаторска
 IP23 стандард
 2000W
 сушач за пешкири
 прилагодлив термостат
 две нивоа на моќност 1000/2000W
 заштита од прегревање

Гаранција: 1 година