Електрична трака за трчање Orion Fitness Race Y5000 56070

199,999.00 ден

Description

 Електрична трака за трчање со AC мотор од 3 коњски сили
 Површина за трчање 160×60 cm
 Максимална тежина на корисник 250 kg
 Автоматски ТИЛТ со 25 нивоа
 Брзина на трчање 1-25км/ч
 ЛЦД екран со црвено осветлуавње
 Функции на компјутерот за мерење: 25 пресетирани персонализирани програми
 време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 Можност за поврзување преку Bluetooth со Fitshow и Zwift апликации
 Вградени звучници и MP3 USB порт за слушање музика
 Сензори за мерење срцев пулс
 Вградена амортизација за заштита на колената и зглобовите при трчање
 Автоматски систем на подмачкување
 Safety функција – магнетен клуч кој овозможува итно запирање на уредот
 Доаѓа 95% асемблирана
 Вградени тркалца
 Димензии во склопена состојба 222×101.5×160 cm
 Тежина 205кг

Гаранција: 1 година.