Електрична трака за трчање Orion Fitness Sprint N200 56074

25,999.00 ден

Description

 Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили
 Површина за трчање 118×43 cm
 Максимална тежина на корисник 110 kg
 Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа
 Брзина на трчање 1-14км/ч
 ЛЦД екран
 Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма
 време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 Сензори за мерење срцев пулс
 Вградени звучници и MP3 USB порт за слушање музика
 Можност за поврзување преку Bluetooth со Fitshow апликација
 Вградена амортизација за заштита на колената и зглобовите при трчање
 Safety функција – магнетен клуч кој овозможува итно запирање на уредот
 Доаѓа 95% асемблирана
 Вградени тркалца
 Димензии во склопена состојба 131x68x122 cm
 Може да се собере
 Тежина 45kg

Гаранција: 1 година.