Еспресо машина Homa HCM 7520

6,499.00 ден

Description

Кафе машина за еспресо кафе со одличен крем и вкус.

  • пумпа со постојан притисок (20 Bar) за совршени резултати
  • отстранлив резервоар за вода од 1,5 литри за лесно полнење и чистење
  • двоен метален филтер за совршени арома, вкус и крем на кафето.
  • отстранлива млазница за пареа за капучино и други топли напитоци како лате, макијато и топло чоколадо
  • светлосни индикатори за подготвеност на пумпата и пареата
  • систем за сигурна заштита од прегревање и висок притисок
  • отстранлив држач за собирање на капките
  • лесно чистење
  • моќност 850W, 220V-240V/50Hz-60Hz

Гаранција: 1 година.

Бренд: Homa
Модел: HCM 7520