Караоке звучник 12″ со 1 безжичен микрофон NDR

4,999.00 ден

Description

  • Големина на звучник 12 инчи
  • Приклучок за УСБ мемориски стик
  • Слот за мемориска картица
  • ФМ приемник
  • Далечински управувач
  • Микрофон
  • Можност за поврзување со мобилен телефон, компјутер, лаптоп, мп3 плеер …