Коса клупа за вежбање стомачни мускули Orion Fitness BA100 56086

3,799.00 ден

Description

стомачни мускули
 грб
 рамо
 Вградена пружина за тегнење
 Прилагодување на 5 нивоа
 Максимална тежина на корисник 120kg
 Димензии 135x57x50-85cm
 Тежина 9.5kg