Мини степер со јажиња Orion Fitness SA200 56083

3,999.00 ден

Description

Идеално за вежбање искачување
 Хидрауличен начин на работа
 ЛЦД дисплеј кој покажува време
 калории и повторувања
 Вградени јажиња за тренинг на рацете
 Макисмална тежина на корисник 100kg

Гаранција: 1 година.