Мултифункционална фитнес справа Orion Fitness Core L500 56084

24,999.00 ден

Out of stock

Description

 За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб
 гради
 раце и нозе)
 Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови
 стомачни
 седнат и исправен трицепс…
 Вградени тежини 60кг
 Издржливи макари и лагери
 Заштита околу тежините
 Систем на брза промена на тежини
 Седиште и потпирач направени од комфорни материјали
 Сунѓери и гуми за идеален комфорт
 Максимална тежина на корисник 150kg
 Димензии 173x106x207 cm
 Тежина 60кг