Сет тегови 36kg Orion Fitness DBS3601 56087

4,999.00 ден

Description

 Сет од една долга шипка и две мали шипки за тежини + вклучени тежини од 30kg
 Долга шипка 30x1500mm
 Две Мали шипки 30x450mm 2kg
 6x дискови 1.25kg
 6x дискови 2.5kg
 2x дискови 5kg
 Дисковите се пластични со цементно полнење
 Комплетот тежи 36kg