Статичен велосипед Orion Fitness Force C4 56082

19,999.00 ден

Description

 Статичен велосипед со хидруаличен систем на работа
 13kg замаец
 Променливи нивоа на отпор
 Функции на компјутерот: време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 одометар
 Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон
 Држач за шише за вода со вклучено шише
 Прилагодливо седиште
 Комфорни алуминиумски педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
 Поддршка за ставање мобилен телефон или таблет
 Прилагодливи рачки во вертикала од 104 до 116 cm
 Хоризонтална прилагодливост
 Вертикална прилагодливост од 88 до 100 цм
 Максимална тежина на корисникот 120kg
 Вградени тркалца
 Димензии во склопена состојба 114x50x119 cm
 Тежина 37.5кг

Гаранција: 1 година.