Статичен велосипед Orion Fitness Joy L250 56078

14,999.00 ден

Description

 Магнетен статичен велосипед
 Магнетен систем на кочење
 6kg замаец
 8 нивоа на отпор
 Функции на компјутерот: време
 брзина
 дистанца
 калории
 срцев пулс
 одометар
 Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон
 Сензори за мерење срцев пулс
 Прилагодливо седиште
 Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
 Максимална тежина на корисникот 120kg
 Димензии во склопена состојба 130x63x102 cm
 Тежина 25.5кг

Гаранција: 1 година.