Еспресо машина Muhler MCM1585

4,499.00 ден

Description

  • пумпа со постојан притисок (15 bar)
  • подвижен резервоар за вода 1.5 литри
  • двоен метален филтер за совршена арома, вкус и кајмак на кафето
  • подвижна млазница за пареа за капучино или други топли напитоци
  • индикатори за подготвеност на пумпата и за пареа со сигурна заштита од прегревање и заштита од висок притисок
  • подвижен држач за собирање капки

Гаранција: 1 година.

Бренд: Muhler
Модел: MCM1585