Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR SMAJL

630.00 ден

Нарачајте брзо и едноставно 24/7 на:

  1. Телефон 079 276 565
  2. Viber 079 276 565
  3. Регистрирајте се online на нашата страна
  4. Chat на нашата страна
  5. Во inbox
  6. Испорака 24-72 часа по нарачка

Загарантирана безбедност

Начин на плаќање:
– при достава

Достава:
– за сите градови и села 140 ден. за достава до врата

Description

• бела боја
• 2.4л капацитет на бокалот
• 1.2л капцитет на инката
• филтер за 350л вода
• тип на филтер B100-5 вклучен во пакетот
• антибактериско функционирање
• отстранува: xлор
• хлороформ и други органски хлор соединенија
• талози (рѓа
• песок
• кал
• полен)
• метали и тешки метали (железо
• олово
• жива
• бакар
• алуминиум)
• феноли и нафтени деривати
• лекови
• вклучувајќи и хормони и антибиотици
• големи бактерии
• смалува бигор

Бренд: AQUAPHOR
Модел: AQUAPHOR IZVOR

72301