Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR IZVOR 2.8l

630.00 ден

Нарачајте брзо и едноставно 24/7 на:

  1. Телефон 079 276 565
  2. Viber 079 276 565
  3. Регистрирајте се online на нашата страна
  4. Chat на нашата страна
  5. Во inbox
  6. Испорака 24-72 часа по нарачка

Загарантирана безбедност

Начин на плаќање:
– при достава

Достава:
– за сите градови и села 140 ден. за достава до врата

Description

 Бокал за филтрирање вода
 бела боја
 2.8л капацитет на бокалот
 1.4л капцитет на инката
 филтер за 200л вода
 со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
 тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот
 антибактериско функционирање
 отстранува: xлор
 хлороформ и други органски хлор соединенија
 талози (рѓа
 песок
 кал
 полен)
 метали и тешки метали (железо
 олово
 жива
 бакар
 алуминиум)
 феноли и нафтени деривати
 лекови
 вклучувајќи и хормони и антибиотици
 големи бактерии
 смалува бигор