Мини портабл статичен велосипед Orion Energy Fit W002e 56075

2,999.00 ден

Description

 Замаец 2kg
 Механички систем на кочење
 Прилагодлив отпор
 Функции на компјутерот: време
 дистанца
 калории
 цели
 Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
 Димензии 39x40x31 cm
 Тежина 4.3 kg

Гаранција: 1 година.