Фрижидер за во автомобил

1,499.00 ден

Description

Предности на фрижидерот:

  • Складирање на пијалаци и храна при патување, пикник или кампување
  • Пренослив и лесен за носење било каде
  • Двојна функција: ладење и затоплување

Спецификации:
– 12V DC адаптер (за користење во автомобил)
– Моќност за ладење од 48-65w
– Температурата во фрижидерот е околу 15-25 ° C пониска од собната температура
– Моќност при затоплување 30-55w
– Температурата при загревање може да достигне до 60 ° C (± 5 ° C)
– Капацитет од 7.5L
– Кабел за напојување долг 195см
– Зелена/црвена LED светилка за соодветниот режим на работа
– Димензии: 30cm x 32.5cm x 20.5cm
– Внатрешни димензии: 19.5cm x 21.5cm x 15cm

Инфо:

  • Фрижидерот за во автомобил нема намена за замрзнување, туку да ги одржува ладни или топли храната и пијалоците
  • Потребни се 15 – 30 минути за ладење или за загревање на храната и пијалоците
  • Заради поголема ефективност на фрижидерот за ладење или затоплување, можете да ги замрзнате, односно претходно да ги згреете пијалоците и храната пред да ги ставите во фрижидер
  • Кога сакате да се префрлите од ладно на топло или обратно, треба да го исклучите изворот на енергија околу 30 минути

Во пакетот е вклучено:

  • Автомобилски фрижидер 7.5L ( пр. 6 лименки од 0,5l )
  • Кабел за напојување за во автомобил(12v)
  • Платнена мека трака за носење на фрижидерот