Радио станица токи-воки Baofeng FB-888S

899.00 ден1,599.00 ден

Description

Имајте комуникација со другите додека кампувате, планинарите, ловите животни и сл. Идеални се за користење за во фабрики, магацини, поголеми деловни објекти

  • Комплетот доаѓа во пар од две бази за полнење, два полначи, две радио станици и држачи
  • Вградена батерија која со едно полнење може да се користи и до 48 часа
  • Опсег за комуникација до 5 км

Additional information

Количина:

1 радио станица, 2 радио станици