T2 4K HD Wireless Somatosensory TV Game Console

2,599.00 ден

Description

Интерактивна ретро конзола за двајца која овозможува бескрајни часови игра на вашите деца со која ја развиваат својата концентрација и моторни вештини.
Има 2 безжични контролери, лесени за користење и погодни за акциони игри.
Оваа игра е совршена за целото семејство забавувајќи се заедно.
Вклучете и почнете да ги играте игрите.
Тенис, билјард, куглање, пинг-понг, трчање, мавање со топки снег.. и многу многу други игри !
Дозволете им на децата да уживаат во радоста и забавата на своето детство како и вие.
Игрите од овој тип, се додека се користат умерено, докажано придонесуваат за негување на критичкото размислување кај децата, за решавање на проблемите со кои се соочуваат во секојдневниот живот, како и за зајакнување на нивната самодоверба. Преку нив се подобрува брзината на обработка на информациите што ги добива детето и процесот на одлучување, бидејќи ќе мора веднаш да размисли и да даде одговор.
Оваа игра е одличен подарок за секое дете, тинејџер, па дури и за возрасни.