Статичен велосипед Orion Fitness Energy Fit A150 56076

6,499.00 ден

Description

 Магнетен статичен велосипед
 Механички систем на кочење
 6kg замаец
 Мануелно прилагодување на отпор
 Функции на компјутерот: време
 брзина
 дистанца
 калории
 Прилагодливо седиште
 Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал
 Максимална тежина на корисникот 100kg
 Димензии во склопена состојба 74x41x112 cm
 Тежина 9.5кг

Гаранција: 1 година.