Sale!

Фритеза на топол воздух без масло Colossus CSS-5004

2,799.00 ден

Description

 • приготвување на храна без додаток на масло
 • моќност 1000W
 • топлиот воздух подеднакво циркулира околу храната
 • сигурносен механизам во текот на работата (уредот се исклучува штом се извлече садот)
 • одвојувачка тефлонска решетка за полесно чистење
 • максимален капацитет 2л.
 • решеткаст сад за храна
 • тајмер 30мин
 • потенциометар за печење на храната 80-200 степени
 • индикаторно светло
 • заштита против прегрејување
 • рачка ладна на допир

Гаранција: 2 години.