Повеќенаменска правосмукалка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

8,999.00 ден

Description

MI вакум правсомукалка light го прави чистењето многу полесно
Совршената комбинација на моќ и лесен дизајн. Полесно и поефикасно чистење. Чистење преку комбинација на лесен, безжичен дизајн и моќно вшмукување.
Сосема нов и лесен апарат од 1.2kg. Лесно се одржува и чисти
Дизајниран да биде полесен и поудобен за употреба
Мотор со голема брзина. Вшмукување до 50 AW*
45 мин време на работа. Доволно за длабоко чистење на стан со средна големина со едно полнењето
Систем за филтрација во 3 чекори, 99,98% ефикасност на филтрација
Го чисти секој ќош и пукнатина

 

Спецификации

 • Име на производот – MI вакум правосмукалка light
 • Работен напон – 21.6 V.
 • Работна моќност – 220 W.
 • Капацитет на литиумска батерија – 2500 mAh
 • Време на работа – (стандарден режим / макс режим)
 • 45 мин / 13 мин (без електрична четка)
 • Напојување – 26.0 V.
 • Полнење со струја – 0.5 A.
 • Време на полнење – Прибл. 5 часа
 • Капацитет на чаши за прашина – Прибл. 0.5 L.
 • Тежина – Прибл. 2.3kg.
 • Бучава – ≤ 79 db.
 • Димензии – 240 × 148 × 1132 mm

Гаранција: 1 година.