Sale!

Интелигентен видео алармен систем YYZ200-PAF

1,999.00 ден

Description

Системот детектира движења, детектира чад или отварање на врата/прозор и доколку е активен ја вклучува сирената и сигнализира на смарт уред / мобилен телефон. Камерата снима и овозможува прегледување во реално време.

Интегрираниот алармен систем YYZ200-PAF, можете да го управувате преку телефон за да контролирате кој влегува и излегува од вашиот дом, како и да ги отфрлите потенцијалните криминалци кои се закануваат на вашиот имот.

Има специјална и бесплатна апликација за управување со алармниот систем, достапна за Android и IOS. Пребарајте ги клучните зборови „YYP2P“ или “Yoosee” во Google Play Store или App Store.

Системот има можност да се надоградува со повеќе сензори како и со повеќе безжични IP камери за видео надзор.

Сетот се состои од
– алармна централа со сирена
– ротирачка камера
– сензор за врата/прозор
– PIR сензор
– апликација за Android и IOS оперативен систем