Професионален GSM/GPRS/GPS локатор GT06

1,900.00 ден

Нарачајте брзо и едноставно 24/7 на:

 1. Телефон 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
 2. Viber 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
 3. Регистрирајте се online на нашата страна и направете нарачка 24/7
 4. Chat на нашата страна (08.00 – 24ч.)
 5. Во inbox (08.00 – 24ч.)
 6. Испорака 2-4 работни денови

Загарантирана безбедност

Начин на плаќање:
– при достава
Достава:
– за сите градови и села 140 ден. за достава до врата

Description

Основни функции на GT06 GPS локаторот:

 • GSM фреквенција со четири опсези
 • Следење во реално време
 • Двонасочна комуникација за разговарање
 • Гласовен надзор
 • Аларм за преголема брзина / SOS аларм
 • Аларм против кражба ACC
 • Вградена резервна батерија за да се активира аларм при прекин на електричната енергија
 • Прекин на горивото или електричното напојување
 • Ограничување на овластувањето

GT06 GPS Tracker Main Features

– Initialization, send SMS (#begin#123456#) to the unit, it replies OK, then you initialize all the settings to default factory settings.
– Change password, make sure the new password is in 6 digits arabic numbers.
– Authorization, there are 4 numbers to be allowed to authorize in the tracker at most, you just need send SMS in the format specified to the device.  Command: #admin#123456#number1#number2#number3#number4#
– Single locating, if there is no authorized number, any number dials up the device number, it will report tracking message.
– Dialing and SMS tracking, make a call or send SMS to the device number, it will hang up and reply a real-time tracking message.
– Continuous tracking automatically, send specified format message, it will report real-time tracking message
– It can cut off and resume the oil and power system of your vehicle by send specified format SMS to the device.
– You can set up arm by the SMS and the remote controller, you can disarm through the same way too.
– It has 3 modes to switch, the tracker, the monitor listening, and the dial mode.
– With it, you can check the  IMEI, and reset SMS, set time zone, GPRS, APN, IP and port, and reset the device.

Видеа за инсталација: