Sale!

Керамички чешел за брада и коса

Original price was: 870.00 ден.Current price is: 499.00 ден.

Description

Чешел за моделирање, четка за зацврстување на брада, чешел за зацврстување на косата за мажи и жени, брз чешел за стилизирање на коса, чешел за зацврстување на кадрава коса.

Карактеристики:
Удобно за држење без лесно чувство на умор.
Лесен за употреба, само чешлате за да ја стилизирате вашата неуредна брада/коса.
Брзо загревање, се загрева за 15 секунди.
Безбеден за употреба и без оштетување на брадата/косата.
Долготраен неверојатен ефект, се одржува во текот на целиот ден.