Вакум апарат за пакување храна

999.00 ден

Нарачајте брзо и едноставно 24/7 на:

  1. Телефон 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
  2. Viber 079 276 565 и 071 454 079 (08.30 – 20.00ч.)
  3. Регистрирајте се online на нашата страна и направете нарачка 24/7
  4. Chat на нашата страна (08.00 – 24ч.)
  5. Во inbox (08.00 – 24ч.)
  6. Испорака 2-4 работни денови

Загарантирана безбедност

Начин на плаќање:
– при достава
Достава:
– за сите градови и села 140 ден. за достава до врата

Out of stock

Description

1. Компактен вакумски систем за запечатување кој ги елиминира бактериите во замрзнувачот и го намалува расипувањето и отпадот од храна.
2. Свежи намирници, анти-бактериски, отпорни на влага, отпорни на мувла, антиоксидирачки.
3. Вакум запечатување со еден допир, лесен за употреба.
4. Низок шум, мали вибрации.

Вакумското пакување го продолжува животниот век на храната со отстранување на најголемиот дел од воздухот од запечатениот
контејнер и спречува влегување на свеж воздух во запечатените кеси, а со тоа и намалување од оксидација. Вакумското пакување помага да се зачува вкусот и целокупниот квалитет.

Како да вакумирате и да запечатите:
Ставете ги намирниците во кесата. Исчистете го и исправете го отворениот крај на кесата, отстранете доколку има прашина и измазнете ја кесата, потоа ставете го отворениот крај на кесата во вакумската комора под влезот за воздух.

Мочност : 90W
Димензии: 373 x 70 x 85mm

 

 

 

You may also like…